Personligt kontakt för trädfällning

Mitt namn är Andre’ Stål och jag driver Trädifall Trädfällning i Västerås AB, tidigare Trädifall. De första 30 åren bodde jag i Lycksele mitt i Västerbotten. Min far var skogshuggare och det har såklart präglat mig och gett mig en god erfarenhet. Jag har ett stort intresse av naturliv med framförallt vandringar och fiske. Även snöskoter och andra motordrivna fordon och tekniken runt dem intresserar mig. Sedan har jag alltid hållit igång kroppen och gillar att träna. Detta tillsammans har jag stor nytta av när jag jobbar med träd och all utrustning samt den kunskap som krävs för att kunna genomföra jobbet på ett säkert sätt. Inom Västerås området kan vi oftast besöka er samma dag för ett utlåtande. Ni får en direkt personlig kontakt, smidigt och enkelt.

Utbildning

  • Säker Skog: Motorsågskörkort A,B med Mikael Sundberg från Champs Of Logging
  • Säker Skog: Motorsågskörkort C med Anders Samuelsson från Skogsstyrelsen
  • Arboristskolan: Klättring, sektionsfällning, firning, räddning.
  • L-ABC utbildning i enighet med HLR rådets riktlinjer.

Område

Vi utgår från de östra delarna av Västerås och tar på oss jobb inom rimliga avstånd, även till svårtillgängliga platser, sommar som vinter.

Priser

Vi vill först titta på jobben och lämna ett prisförslag vilket är kostnadsfritt. Detta för att det ska vara enkelt och tydligt för bägge parter.